Metro style IT megoldások Képzések Tréningek

Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt.

Lakáspályázatok

PÁLYÁZAT

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében és képviseletében eljáró MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Pályázatot hirdet
Költségelvű és PIACI valamint ppp-piaci LAKÁSOK
BÉRBEADÁSÁRA.

A pályázat időtartama 2015. március 23. napjától 2015. április 7. napjáig tart.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a lakcímigazolásra, és a munkáltatói igazolás benyújtására vonatkozó szabályokat figyelmesen olvassák el, valamint a csatolandó mellékletekre is figyeljenek. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a megfelelő adatlapon nyújtsák be a pályázatukat.

A MIK Zrt. honlapjáról a pályázati kiírás és az adatlap, valamint a mellékletek letölthetőek.

Felhívjuk a Miskolc, József A. u. 45. szám alatt lakók figyelmét, hogy részükre a belső lakáspályázat szintén 2015. március 23. napjától 2015. április 7. napjáig tart, a pályázati kiírás és az adatlap a Miskolc, Széchenyi u. 60. szám alatt átvehető ügyfélszolgálati időben.

További információk a MIK Zrt. Lakáshasznosítási Irodájánál szerezhetők be (Miskolc, Széchenyi u. 60. sz., Tel.: 516-253, 516-254, 516-420).

Költségelvű pályázat

Piaci pályázat

PPP-Piaci pályázat

Nyugdíjasok Háza

E-mail Nyomtatás PDF

nyugdijasok haza Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében és képviseletében eljáró
MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 ÚJ, MEGVÁLTOZOTT, KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL

 bérbeadásra meghirdeti az Eperjesi u. 5. szám, illetőleg a Szentpéteri kapu 101/A. szám alatti NYUGDÍJASHÁZAK 1 szobás, összkomfortos, önkormányzati bérlakásait.

Bővebben...

CEPI80

CEAB80 mik logo
A MIK ZRT. az Ingatlangazdálkodók Szövetségének tagja, Miskolc Megyei Jogú Város forgalomképes ingatlanvagyonának kezelője.